B3 Koppeling met actualiteit: Deze lafbekken chanteren jonge meisjes op het internet en jagen ze de dood in

‘Deze lafbekken chanteren jonge meisjes op het internet en jagen ze de dood in’ (Nederlandse vertaling) – Patrick McGuire – Vice.com – 2 maart 2012 – http://www.vice.com/nl/read/cowards-are-blackmailing-young-women-to-death-on-the-internet-0000556-v19n12

In dit artikel wordt de duistere en illustere wereld van de cappers blootgelegd. De schrijver ervan is zelf de wereld ingedoken en komt met schrikwekkende openbaringen. Cappers blijken goed georganiseerd online een verzameling bij te houden van jonge meiden die ‘gecapt’ (vastgelegd terwijl zij bijvoorbeeld stripten voor de webcam) zijn. Een aantal van deze cappers zoekt vervolgens alles van het desbetreffende meisje op. Binnen de kortste keren wordt het meisje gechanteerd doordat ze de naam van haar ouders weten, de plek waar ze woont en waar ze naar school gaat. Als ze niet doet wat haar vertelt wordt worden de naaktfoto’s/beelden naar deze locaties gestuurd.

Cappers zijn over het algemeen een mix tussen puberende jongens en pedofielen. Het is goed om te beseffen dat het cappen en chanteren zelf geen parafilie is. Pedofilie uiteraard wel.

De schrijver vraagt zich af waar de kick ligt voor deze cappers en waarom zij jonge meiden zo kapot (willen) maken. Het is namelijk één grote sport voor deze ‘lafbekken’.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s